Google website optimalisatie factoren

- De "million dollar question" hoe kom ik op nummer 1 in Google? -

Google optimalisatie factoren

Waar moet ik op letten bij website optimalisatie?Google zegt zelf gebruik te maken van meer dan 200 variabele voor de bepaling van haar zoekmachine resultaten. Deze variabele hebben verschillende wegingsfactoren worden enkele honderden keren per jaar bijgesteld.

Succesvol je website optimaliseren

Voor succesvolle website optimalisatie zou het ideaal zijn precies te weten welke variabelen voor Google van doorslaggevend belang zijn zodat we hier tijdens het optimaliseren rekening mee kunnen houden ten einde op de vel begeerde nummer 1 positie in de zoekresultaten van Google te komen en te blijven.

Website optimalisatie geen exacte wetenschap

Er komen steeds meer opleidingen, boeken en workshops met als thema zoekmachine optimalisatie, SEO of website optimalisatie. Dit betekend niet dat het optimaliseren van websites een exacte wetenschap is. De theorie van website optimalisatie vloeit voort uit de praktijk, is continu onderhevig aan verandering en is niet homogeen. Met dit laatste wordt bedoeld dat verschillende SEO ‘experts’’ uitgaan van verschillende invloedsvariabelen en/of een verschillende wegingsfactor toe dichten.

SEO experts

Recent onderzoek heeft inzicht gegeven in hoe 37 van de meest vooraanstaande experts op het gebied van website optimalisatie ten behoeve van de organische zoekresultaten denken over hoe en in welke mate bepaalde variabelen een rol spelen bij het optimaliseren van een website. In het menu onder website optimalisatie => Google optimalisatie factoren worden de verschillende zaken die van invloed (kunnen) zijn opgenomen.

Uw website optimaliseren?

neem vandaag nog contact op