Zoekmachine optimalisatie voor meer bezoekers

- zonder website bezoekers is succes uitgesloten -

Het belang van bezoekers

Meer bezoekers en verkopen met zoekmachine optimalisatie Internet wordt door consumenten gebruikt om producten te kopen en informatie over producten en merken te verkrijgen. De omzet in Nederland is al enkele miljarden Euro's per jaar en wordt alleen maar meer. De prestaties van uw website zijn belangrijk wilt u mee profiteren van de mogelijkheden die het internet biedt. Zonder bezoekers op uw website is succes uitgesloten. Heeft uw website geen of weinig bezoekers dan is het een eerste vereiste om meer bezoekers naar uw website te trekken.

Meer bezoekers via de zoekmachines

De meeste internetters maken gebruik van zoekmachines om producten te kopen of informatie te vinden. Uw website positie in de zoekmachines kan uw commerciële internet inspanningen dan ook maken of breken. Meer dan 80% van de bezoekers op een willekeurige website is daar terecht gekomen via een zoekmachine, het grootste potentieel aan "meer bezoekers " zit dan ook in de zoekmachines. Meer bezoekers via de zoekmachines krijgen is te realiseren met website optimalisatie. Door een website te optimaliseren wordt u beter gevonden in de zoekmachines zoekresultaten en krijgt u meer bezoekers op uw website.

Meer bezoekers via andere bronnen

Zoals gezegd is de meeste winst qua meer bezoekers te halen uit website optimalisatie voor zoekmachines. Dit proces zorgt er echter voor dat ook op andere manieren meer bezoek op uw website terecht zal komen. Onderdeel van website optimalisatie is het verkrijgen van links naar een website toe, liefst van sites die onderwerp gerelateerd zijn en autoriteit hebben. De pagina's waarop links naar uw website staan worden op hun buurt bezocht door mensen die ook in uw product of dienst geïnteresseerd zijn en via de daar aanwezige link uw site kunnen bezoeken. Het optimaliseren van uw website leidt dus zowel direct als indirect tot meer bezoekers.

Uw website optimaliseren?

neem vandaag nog contact op