SEO

Meer potentiƫle klanten naar uw website

Voor een maximaal rendement van uw website is goede SEO onontbeerlijk. SEO een afkorting van Search Engine Optimization staat voor het optimaliseren van een website met als doel het rendement van uw website te maximaliseren. De Nederlandse variant van het woord SEO is zoekmachine optimalisatie. SEO is niet zoals velen denken een kwestie van zo veel mogelijk bezoekers naar een website sturen. Bij SEO gaat het om de juiste bezoekers op uw website krijgen.

SEO, welke zoekwoorden?

Een belangrijke vraag die bij search engine optimization gesteld dient te worden is met welke zoekwoorden uw potentiƫle klanten zoeken. Alleen als dit is achterhaalt kan SEO volledig gemaximaliseerd worden. Het heeft geen enkele zin uw website te optimaliseren voor het zoekwoord behangen indien u een schildersbedrijf heeft. Dat klinkt logisch maar u zult ervan versteld staan hoe vaak zogenaamde SEO bedrijven voor meer verkeer op uw website zorgen door eenvoudig te optimaliseren zoekwoorden te prefereren boven relevante zoekwoorden. Een gedegen zoekwoord analyse is wat ons betreft het begin van iedere SEO strategie.

SEO voor een hoge positie Google

Google is, met 91%, in Nederland de meest gebruikte zoekmachine. De meest SEO activiteiten zijn dan ook op deze zoekmachine gericht. SEO is geen exacte wetenschap, zodoende valt een positie in een zoekmachine niet te garanderen. Wat wel gezegd kan worden is dat zonder search engine optimization een positie op de eerste resultaten pagina van Google zo goed als onmogelijk is.

SEO wanneer is het succesvol?

Wij spreken van succes indien je met de juiste zoekwoorden op de eerste pagina van Google terecht komt. Overigens wil onze definitie van succes niet zeggen dat wij niet streven naar een hogere positie. Met onze vorm van SEO streven we altijd naar een nummer 1 positie iets wat regelmatig lukt.

Uw website laten optimaliseren

Tja dit verhaal over SEO is natuurlijk niet zomaar gemaakt. Het heeft als doel u te overtuigen dat wij weten wat search engine optimization is, doordat u ons gevonden heeft op een SEO relevante zoekterm. Een betere referentie dan dit kunnen wij niet bedenken.

Uw website optimaliseren?

neem vandaag nog contact op