Toppositie zoekmachines

Meer online verkopen, klanten en een beter resultaat

Topposities in zoekmachines zijn nodig wilt u met uw website maximaal rendement behalen. Zoekmachines zoals Google zijn een veel gebruikt medium door uw potentiƫle afnemers, om zich te informeren over producten, diensten en leveranciers. Als uw website geen toppositie in de zoekmachines inneemt komen potentiƫle klanten bij uw concurrent terecht die wel een zoekmachine toppositie heeft.

Toppositie zoekmachine; welke plaats?

Nummer 1 in Google is waar we allemaal naar streven, maar vanaf welke plek kan men spreken van een zoekmachine toppositie?. Van een toppositie inneemt als uw website gevonden wordt op de eerste resultaten pagina van een zoekmachine. Uw website neemt dan een top 10 positie in de zoekmachines in. Op de nummer 1 positie in de zoekmachines wordt door 33% geklikt, 60% klikt op een van de eerste 3 resultaten en 90 % op de eerste 10 resultaten.

Toppositie zoekmachines met welke zoekwoorden

Het heeft geen zin om voor de zoekterm "antieke kasten" nummer 1 in Google te staan als je televisies verkoopt. Het is van belang, voordat je een toppositie in de zoekmachine gaat proberen te bereiken, na te gaan met welke zoekwoorden je wilt scoren. Relevante zoekwoorden leveren het juiste bezoek op, d.w.z. bezoekers die uiteindelijk klant kunnen worden. Een toppositie in de zoekmachines is dus pas een echte toppositie als deze met het juiste zoekwoord wordt bereikt.

Toppositie zoekmachine hoe te bereiken

Tja het ei van Columbus, een toppositie in de zoekmachine Google is niet een twee drie in genomen. Er is ontzettend veel over geschreven, en nog meer over gespeculeerd. De waarheid is dat niemand een toppositie kan garanderen. Wat voor de ene site werkt, werkt voor de andere totaal niet. Zoekmachine optimalisatie is maatwerk en een kwestie van trial en error. Er is genoeg op het internet te vinden over het behalen van een zoekmachine toppositie als u zin heeft om zelf aan de slag te gaan. Ziet u dit niet zitten of is het belang voor u te groot dan raden wij u aan om een gerenommeerd zoekmachine optimalisatie bureau in de hand te nemen.

Een zoekmachine toppositie via ons

Wilt u een toppositie in de zoekmachines innemen op voor uw site relevante zoekwoorden en wilt u dat wij dit voor u bewerkstelligen? Neem dan contact op. Kunnen wij het waarmaken?, jazeker u heeft ons toch ook gevonden en zo kunnen wij er ook voor zorgen dat klanten u weten te vinden.

Uw website optimaliseren?

neem vandaag nog contact op